Chloe and Halle Are the MVPs of Quarantine

0
5


Af de tre hættetrøjer, der er vist i kampagnen #DKNYStateOfMind – Risk Takers, Work Ethic og Hustle – er det Work Ethic-hættetrøje, som den musikalske duo og DKNYs feriepartnere Chloe og Halle stadig vender tilbage til. På forsiden er der et citat, der lyder: “Lad dig ikke narre af denne hættetrøje. Der er ikke noget” business casual “ved min arbejdsmoral.” Men i virkeligheden kunne ethvert af de tre ordsprog gælde for Chloe og Halle. Vi har måske ikke alle de samme 24 timer som Beyonce, men superstjernens arbejdsmoral og dedikation til hendes håndværk har tydeligt smittet af hendes to protegéer. Når alt kommer til alt har ingen haft et travlere år end søsterduoen.

Midt i et usædvanligt år præget af tragedie – råb om social retfærdighed, den igangværende koronaviruspandemi og et tumultus præsidentvalg – faldt Chloe x Halle deres andet album Guddommelig time i juni. Pigerne besluttede at skubbe det tilbage en uge for at rette opmærksomheden mod George Floyds og utallige andre sorte menneskers død. Guddommelig time signaleret en ny æra for duoen, drevet af bly-singlen “Do It”, der så dem eksperimentere med en melange af lyde og udforske flere voksne temaer end på deres debutalbum Børnene er i orden. Deres engangige, æteriske billeder blev handlet med metal, latex og kæder. Hvem ellers kan synge, “Du skal have mig kneppet,” og få det til at lyde så delikat? Tag ikke fejl: Børnene er okay, de er bare vokset som helvede nu.

RISIKOTAGERENS HOODIE

Donna Karan
donnakaran.com

$ 69,00

”Dette år har virkelig lært mig, hvor dyrebar dyrkning er,” fortalte Chloe ELLE.com over telefonen. “Hvordan du skal være ubehagelig for at vokse, og hvordan du kan gøre nogle af de laveste øjeblikke til nogle af de største. Det hele afhænger af dit syn og hvordan du vælger at vende det. “Duoens vækst var ikke kun tydelig i deres musik, men i de ledsagende forestillinger til deres nye album. I stedet for at vælte i tristhed, når hjemme-ordrer blev tvunget kunstnerne til at genoverveje, hvordan de ville præsentere Guddommelig time for verden introducerede Chloe x Halle den tredje stjerne i gruppen, der hurtigt ville blive MVP for deres karantæneoplevelse: en tennisbane i baghaven.

Sans ethvert backupdansere eller supportband, der stod Chloe og Halle og bælte deres akrobatiske vokal i harmoni foran skyer (I dag viser), i en stenet skov svarende til videoen til “Do It” (2020 BET Awards) og under hektiske stroboskoplys (YouTubes Dear Class of 2020) med hjælp fra kreativ direktør Andrew Makadsi. Med mange mennesker, der føler sig knust under vægten af ​​de sammensatte kriser, der er steget med hver måned, har Chloe, Halle og deres tennisbane tilbudt os en kort pause fra vores daglige trængsler og demonstreret opfindsomme måder at gøre citroner til limonade.

Dette indhold importeres fra YouTube. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Selv i en periode med stilhed har Chloe og Halle vist, at de ikke trykker på pause når som helst snart. For deres næste trick samarbejder søsterduoen med DKNY om sin #DKNYStateOfMind hættetrøje-kollektion til ferien, hvor alt indtægter fra salget doneres til søstrenes velgørenhedsorganisation, Save the Children, indtil 31. december. Ahead, Chloe og Halle taler om deres nye DKNY-partnerskab, der går ind i en mere moden æra og deres handy-dandy tennisbane.

Hvad var din første reaktion, da DKNY kom til dig med denne mulighed?

Chloe: Vi var super begejstrede for denne mulighed med DKNY, fordi vi føler, at det altid har været en del af vores pligt som musikere, som unge sorte kvinder at give tilbage og gøre hvad vi kan for konstant at støtte dem, der har mest brug for det . Vi er to unge sorte piger, og vi er blevet inspireret af sorte kvinder, der har banet vejen for os. Og så ser vi, hvordan de bevæger sig, virkelig inspirere os til altid at sætte vores bedste fod frem og huske, at vi stadig er velsignet med det, vi har, og husk altid at give. Jeg har virkelig lyst til, at jo mere du giver, jo mere kommer det tilbage til dig; Jeg tror på karma og god positivitet og at lægge kærlighed og lykke og positive vibes ud til verden, fordi du får det tilbage til dig.

Hvad var din egen personlige fortolkning af samlingens budskab, og hvordan stemmer den overens med din egen?

Chloe: På mit værelse har jeg en række citater, der hjælper med at holde mig motiveret og inspirere mig til at fortsætte. At se disse hættetrøjer mindede mig om de små sticky notes og de flashkort, som jeg skriver mine citater på. Jeg tog et billede i en af ​​hættetrøjerne, der siger noget som om der ikke er noget forretningsmæssigt tilfældigt med min arbejdsmoral. Dette citat repræsenterer min søster og mig, fordi intet af dette er let, og vi arbejder virkelig hårdt; vi lægger blod, sved og tårer i alt, hvad vi gør, fordi vi kender værdien af ​​hårdt arbejde og ser på første hånd, hvordan du ikke kan manifestere noget til noget stort.

Hvordan fandt du din unikke stil i både musik og mode?

Halle: Der er så mange fantastiske kunstnere som Nina Simone, Nat King Cole, at jeg virkelig graviterede mod at vokse op og indså, at jeg virkelig er påvirket af dem. Jeg kan godt lide flere vintage lyde, og jeg kan godt lide at bære mange vintage ting nogle gange. Og så, fordi jeg også er en stor fan af Lenny Kravitz og hele hans worl, elsker jeg også hele Boho-stemningen. Min stil er en smeltedigel med alt, hvad jeg elsker. Så jeg synes det er sejt at have disse forskellige slags versioner af dig selv, hvor du slags kan være fri og spille på alle måder. Det vises også i vores musik.

Chloe: For mig lærer jeg, at jeg kan lide at være over toppen med min mode. Jeg tror, ​​fordi internt er jeg meget for mig selv, og nogle gange har jeg ikke så meget selvtillid, som jeg skildrer. Jeg bruger mode som udløb for at føle mig som en superstjerne og føle mig som den bedste version. Det ændrer fuldstændig mit humør og selvtillid. Jeg elsker det strammeste tøj, der viser mine kurver og bare værdsætter, hvad Gud har givet mig. At gå over toppen giver mig en følelse af fred og ekstra selvtillid.

Guddommelig time har en anden betydning, når den sættes i sammenhæng med 2020’s begivenheder. Hvad er historien bag navnet, og hvordan har dets betydning ændret sig til jer begge, siden man droppede det i juni?

Halle: Vi blev meget overraskede, da vi indså, at det album, vi var ved at droppe, var meget med tiden for, hvad der foregik. Vi finder altid ud af, at vi med vores album tror på guddommelig timing. Når de løslades, er de altid på et bestemt tidspunkt, som vi ved, at vi vil huske. 2020 er et år, vi aldrig vil glemme, dette var året, der var vanvittigt ugudeligt. Da vi lavede disse sange, var det vores version af vores ugudelige time, en tid hvor folk ikke ser vores usikkerhed, alle vores vanskeligheder, de smukke tider med at være forelsket og ude af kærlighed. Det er historien om, hvad der sker, når du er ung og prøver at få tingene til at fungere, og hvad sker der, når du vokser op i nutidens alder af sociale medier, og du begynder at sammenligne dig selv med andre mennesker, og hvad du mener, du skulle være ung kvinde. Alle disse frygt og usikkerhed og tvivl blev hældt ind i dette album. Derfor følte vi virkelig, at det var vores egen ugudelige time, fordi vi lod folk se, hvad de aldrig ser. Det er de ting, vi tænker på sent på aftenen, når det er 3:00, og vi ikke kan sove. Det er tiden på natten, hvor dit sind ikke slukker. Det er din mest ærlige time.

2020 var bare en ting efter den næste. George Floyds død var bare virkelig hjerteskærende, fordi den uge, vi skulle frigive vores album, faktisk var ugen for hans død. Vi besluttede i sidste ende at udsætte udgivelsen af ​​vores album i cirka en uge, fordi vi bare ikke var i den rette hovedtilstand. Vi turde ikke tænke på at fejre, da vi sørgede kollektivt som et samfund. Den eneste ting, jeg tænker på 2020, er at selvom det har været hele denne ugudelige time, har jeg endelig lyst til, at der muligvis er en ændring at komme ud af dette.

Dette indhold importeres fra YouTube. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Havde I begge nogen forbehold med at udforske flere voksne temaer på det nye album, især som unge sorte kunstnere i en branche, der er hurtig til at kritisere sorte kvinder?

Chloe: Jeg var slet ikke bekymret. Og min søster er så frygtløs. Da vi oprettede musikken, fjernede vi enhver mening udefra, eller hvad vi troede, folk ville høre fra os, for det er det, der vil hindre den kreative proces. Jeg er 22 og min søster er 20 år gammel, så musikken bliver nødt til at vokse med os, da vi vokser som unge kvinder. Det var meget spændende og sjovt og spændende at afsløre sande dele af os selv. Nogle af disse sange er resultatet af samtaler, som Halle og jeg har, når vi opdaterer den anden om, hvad der foregår i ens kærlighedsliv, eller hvordan den anden kan føle sig modløs og meget usikker.

Vi havde brug for dette album for at føle os ærlige. Du ved, det blev ikke kaldt ugudelig time bare for at afsløre de tilsyneladende perfekte dele af os selv. Jeg ved det Børnene er i orden, vi cussede ikke så ofte, men det gør vi. Vi ville gøre en bjørnetjeneste for os selv ved ikke at vise og portrættere vores fulde væsen gennem musikken. Sangene var terapi for os, da vi gennemgår hjertesorg og lærer om kærlighed og lærer at værdsætte os selv, når vi vokser til unge kvinder, idet vi ved, at det er okay ikke at vide, hvad det næste skridt vil være. Alt dette kom i spil og skabte dette album.

Hvad ville du sige, at jer opdagede om jer selv under denne proces?

Halle: Jeg lærte sårbarhed. De fleste af de sange, vi laver, starter med at sladre eller have terapitid med hinanden, det er en meget privat ting. Men når du skal frigive den musik, som verden kan høre, skal du være forberedt på, at folk accepterer din sårbarhed. Og så også, måske ikke acceptere. Der er et helt andet niveau af at være derude med dit hjerte på ærmet. Svaret har været imponerende.

Chloe: Jeg er enig med Halle. Denne proces lærte mig at være mere åben. Der var som en periode på to måneder, hvor vi arbejdede på dette album, og vi blev ikke tro mod os selv. Vi havde ikke nødvendigvis forfatterblok, men der skete en slags blokering, hvor vores sande tanker og følelser og lydsamlingen blev kvalt på en måde. Jeg tror, ​​det var fordi vi blev fortæret internt med tanken om, hvad folk ville have fra os, hvad vi troede, at etiketten ville høre, hvis vi kunne skabe hits, hvordan vi kunne hæve os fra Børnene er i orden. Det vigtigste, jeg lærte om mig selv, er, at det er okay at stole på vores instinkt.

Var der i løbet af denne periode på to måneder en sang, der gjorde det på albummet, som I ikke var usikre på? Eller nåede det næsten ikke?

Chloe: Ja, resten af ​​dit liv (ROYL). Vi fortsatte med at gå frem og tilbage, hvis vi ville have det på albummet, og vores lillebror hørte pladen og sagde: I er vanvittige, hvis de ikke lægger dette på albummet. Det er så eksperimentelt og sjovt. Nogle mennesker kan ikke forstå, hvorfor det er der, men det var virkelig vigtigt at holde det der. Siden begyndelsen kæmpede vores lillebror for, at den sang skulle forblive på albummet.

Hvordan blev tennisbanen den tredje stjerne i gruppen?

Halle:[[griner]Vi måtte helt sikkert forsøge at finde nye måder at udføre hjemmefra, og på en måde har det virkelig været en god øvelse for os, fordi vi går tilbage til vores rødder. Da vi startede på YouTube, måtte vi være kreative derhjemme, når vi næsten ikke havde noget at blive kreative med. Nu hvor vi har flere ressourcer, er det meget sjovere. Vi bemærkede, at vi kunne konvertere tennisbanen til hvad vi vil. Du kan sætte baggrunde. Vores direktør, Andrew Makadsi fik det til at fungere. Det har været en smuk mulighed for at kunne udføre disse sange fra vores album, selv hjemmefra.

Dette indhold importeres fra Twitter. Du kan muligvis finde det samme indhold i et andet format, eller du kan muligvis finde flere oplysninger på deres websted.

Hvad er der på dit humørbræt i 2021?

Chloe: Jeg ønsker endeløs lykke og fortsætte med at vokse som menneske og vokse i min karriere og fortsætte med at lave god musik med min søster. Så længe jeg vokser, er jeg glad, og jeg holder Gud først, så er jeg okay.

Assistent Editor
Nerisha er assisterende redaktør på ELLE.com, der dækker alle ting skønhed og mode.

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres til denne side for at hjælpe brugerne med at give deres e-mail-adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på piano.ioSource link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here