Topmål for overførsel i januar: Alaba, Eriksen, Alli og mere

0
4


Det coronaviruspandemi så sommeroverførselsvinduet påvirket i hele Europa, selvom nogle klubber stadig skubbede igennem nogle store pengetræk. Nu er vi kommet til januar, og ikke meget har ændret sig, med lånetræk, gratis overførsler og prisnedsættelser på dagsordenen.

Januar er traditionelt et mere støjsvagt vindue, men med mange topklubber, der kæmper for holddybde under et bjerg af spil, kan der være et par interessante tilbud.

Så hvilke spillere er på kortlister rundt omkring i Europa? Hvem skal finde et midlertidigt træk? Og hvem kunne være en god handel, fordi deres kontrakt løber tør?

* Alle overførselsværdier er estimeret.

På radaren

Du skal muligvis betale et anstændigt gebyr for at underskrive dem, men de har evnen til at forbedre ethvert hold med det samme.

Christian Eriksen, Inter Milan, € 15 mio
Forbundne klubber: Manchester United, Arsenal, PSG, Dortmund

Utroligt har Arsenal fået chancen for at underskrive Eriksen i en aftale, der var mindre end € 20 mio., Som Inter Milan betalte Tottenham for kun 11 måneder siden, kilder har fortalt ESPNs James Olley. Den 28-årige angribende midtbanespiller er hurtigt faldet ud af favør under manager Antonio Conte og kan være en god handel i betragtning af hans kvalitet.

Ozan Kabak, Schalke, € 30 mio
Forbundne klubber: Liverpool, Man United, Arsenal, AC Milan, RB Leipzig

Schalke er i alvorlige økonomiske vanskeligheder i øjeblikket og klarer sig ikke meget bedre på banen. I Kabak har de en fremragende ung forsvarer, men den 20-årige tyrkiske international forbliver ikke længe under de nuværende forhold. Milan er måske den mest sandsynlige destination som agent Gaetano Di Caro hævdede: “Det Rossoneri har ledt efter ham i lang tid. “

Ben White, Brighton, € 50 mio
Forbundne klubber: Man United, Chelsea, Tottenham, Liverpool

Enhver klub (og der er mange af dem), der ønsker at styrke deres forsvar, behøver ikke lede længere end den engelske sydkyst. Brighton & Hove Albion‘s White har stadig poser med potentiale ved 23 og er tipet til at blive en stjerne. Brighton vil holde ud for et stort gebyr for en spiller, der kun underskrev en ny kontrakt i starten af ​​sæsonen, men unge forsvarsspillere af høj kvalitet er svære at finde. Klubben vil også stå over for en kamp for at holde midtbanespilleren Yves Bissouma, der tiltrækker Liverpool og Man United.

Houssem Aouar, Lyon, € 45 mio
Forbundne klubber: Arsenal, PSG, Real Madrid, Barcelona, ​​Juventus

Kilder fortalte ESPN at Arsenal gjorde fremskridt om sommeren, men ikke var tæt på at matche de 45 mio. € plus tilføjelser, som Lyon ønskede. Nu er Gunners et rod, de kan vende opmærksomhed andre steder og miste midtbanespilleren. Lyon vil også have en beslutning om at tage om Memphis Depay, der har tiltrukket sig opmærksomhed fra Barcelona, ​​da hans kontrakt udløber i slutningen af ​​sæsonen.

Denis Zakaria, Borussia Monchengladbach, € 30 mio
Forbundne klubber: Man City, Man United, Chelsea, Milan, Bayern

Den 24-årige Schweiz international har været på radar fra topklubberne i nogen tid, og efter en trylleformular på sidelinjen med en langvarig knæskade har hans forestillinger i Bundesliga denne sæson tilføjet brændstof til ilden.

Isco, Real Madrid, € 20 mio
Forbundne klubber: Arsenal, Man United, Man City, Everton, Tottenham, Inter Milan, PSG

Når Isco en gang var centralt i Real Madrid, har han gled ned over hakkeordren og nu hævder hans agent han “vil prøve en anden liga.” 28-åringen flyttede til den spanske hovedstad i 2013, men kunne nu afvige og ville være en god tilføjelse for en klub enten i januar eller sommeren.

Spil

0:52

Don Hutchison mener, at Mikel Artetas ungdomsbevægelse er for vigtig til, at Mesut Ozil er med i holdet.

Lånbevægere

Disse spillere kæmper for spilletid på deres klubber af en eller anden grund og kan blive aflæst på lån når vinduet åbnes.

Mesut Ozil, Arsenal
Forbundne klubber: Fenerbahce, Inter Miami, DC United, LA Galaxy

Ozil er blevet udeladt af klubben i Premier League og Europa League trods deres kampe i denne sæson. Det er tilbage at se, om den kreative midtbanespiller får en ny chance i januar, men hvis ikke, så er der sikkert et lånetræk på kortene, da han tjener omkring £ 350.000 om ugen. Et træk til en central forsvarsspiller på € 30 mio William Saliba, fortrinsvis inden for Storbritannien, overvejes også.

Papu Gomez, Atalanta
Forbundne klubber: Roma, AC Milan, Inter, PSG, Liverpool, FC Cincinnati, Al-Nassr

En sammenbrud med træner Gian Piero Gasperini har set den 32-årige udstødt i de seneste uger, hvilket kan føre til en exit i januar. En af de kreative kræfter, der har hjulpet Atalanta til at imponere så meget i år, kunne Gomez søge et midlertidigt træk inden en permanent aftale om sommeren.

Dean Henderson eller Sergio Romero, Man United
Forbundne klubber: Leeds, Brighton, Chelsea, PSG; Everton, Valencia.

Livet til en backup målmand er hård og, som United ser ud til at være vedholdende med David de Gea som nr. 1 er både Henderson og Romero på udkig efter mere regelmæssig handling. Hvis han afgår, vil Henderson sandsynligvis blive der England da han byder på at gøre holdet til EM 2020, mens Argentina international Romero er mere tilbøjelig til at rejse til udlandet efter at have været vred på hans behandling i løbet af de sidste par måneder, efter at han blev udeladt af klubbens officielle holdlister.

Ousmane Dembele, Barcelona
Forbundne klubber: Man United, Arsenal, Liverpool, Dortmund, PSG

En overflod af skadesproblemer har ramt Dembeles karriere siden hans flytte på € 105 mio. Til Barcelona i 2017, og den catalanske klub er efter sigende træt af at se ham på sidelinjen. Det ville være et gamble i betragtning af hans historie, men et lånetræk kunne være præcis, hvad han har brug for.

Dele Alli, Tottenham
Forbundne klubber: PSG, Real Madrid, Barcelona, ​​Everton, Rangers

Efter at have været en af ​​klubbens centrale spillere de sidste par år, er Allis fald fra nåde under Jose Mourinho lidt forvirrende. Den engelske midtbanespiller er imidlertid ivrig efter at finde mere regelmæssige spil og håber at få en chance for at imponere på lån.

Kepa Arrizabalaga, Chelsea
Forbundne klubber: Valencia, Sevilla

Chelseas nye signering Edouard Mendy har gjort målmandskab let at se ud siden ankomsten til sommeren, og Kepa er blevet verdens dyreste backup. Da de landede ham i 2018 på næsten € 80 mio., Spanien international har brug for at spille og ser sandsynligvis ud til at tage ethvert tilbud derude.

Spil

0:41

Gab Marcotti og Julien Laurens analyserer Lionel Messis skuffende præstation for Barcelona mod Real Sociedad.

Et godt køb at få?

Med deres kontrakter, der udløber i slutningen af ​​denne sæson, kan klubber se ud til at få en billigere aftale i januar.

Lionel Messi, Barcelona, ​​€ 100 mio
Forbundne klubber: Man City, PSG

Messis ønske om at forlade klubben, som han har været sammen med siden 13 år, er ingen hemmelighed, og det eneste, der kan overtale ham til at blive, er resultatet af præsidentvalget i januar. Hvis han går, accepterer Barca muligvis bud næste måned, hvor kun PSG og Man City virkelig har råd til ham. Ja, € 100 mio. Er stadig et godt køb.

David Alaba, Bayern Munchen, € 25 mio
Forbundne klubber: Man City, Man United, Chelsea, Real Madrid, Barcelona, ​​PSG, Juventus

Alle de bedste klubber ønsker at underskrive Alaba, som ikke har aftalt en ny kontrakt i Bayern, og alle samtaler er blevet afbrudt. Den 28-årige forsvarsspiller er uden tvivl den mest efterspurgte spiller i januar-vinduet, og kun hans lønkrav står mellem ham og en ny klub.

Gianluigi Donnarumma, AC Milan, € 35 mio
Forbundne klubber: Juventus, PSG, Tottenham, Chelsea

Alle tegn antyder, at 21-åringen vil underskrive en ny kontrakt i Milan, men med Mino Raiola som hans agent er alt muligt. Det Italien international har længe været forbundet med Juve, mens mange andre klubber ville elske at underskrive ham for at binde nummer 1-pladsen i over et årti.

Georginio Wijnaldum, Liverpool, € 20 mio
Forbundne klubber: Barcelona, ​​Inter Milan

Liverpool ser ikke ud til at ville lade ham gå, men Wijnaldum kan muligvis hoppe over chancen for at komme til Barcelona. En ny kontrakt er også en mulighed, da han ikke er utilfreds på Anfield, men underskrivelsen af ​​Thiago skubbede ham ned i midtbanens hakkeordre.

Eric Garcia, Manchester By, € 15 mio
Forbundne klubber: Barcelona, ​​Liverpool, Arsenal

Det så ud til, at Garcia kun lige gjorde et gennembrud i byens første hold, før han var på udkig efter et træk. Han underskriver ikke en ny kontrakt, så 19-åringen vil sandsynligvis få sit ønske om at slutte sig til Barcelona mod et nedsat gebyr i januar.

Sergio Ramos, Real Madrid, € 10 mio
Forbundne klubber: Man City, Man United, Liverpool, PSG, Inter Miami

Den 34-årige centerback har stadig ikke aftalt vilkår for at forlænge sit ophold, selvom der ikke synes at være noget antydning om, at han er på udkig efter et træk på dette tidspunkt i sin karriere. Ramos, der ikke spiller for Madrid, er næsten lige så underlig som Messi ikke er i Barcelona, ​​men der er et væld af klubber, der er klar til at springe, hvis han får lov til at gå.

Spil

1:30

Shaka Hislop siger, at Paul Pogba ikke kan bære et hold, han kan kun tilføje et godt, og det vil ikke være Man United.

Store penge bevæger sig?

Disse spillere vil fortsat være knyttet til de store klubber, selvom det kræver et stort tilbud, og ingen har nogen penge lige nu, så bliv ikke for håbefulde.

Paul Pogba, Manchester United, € 70 mio
Forbundne klubber: Juventus, Real Madrid

Pogba siger, at han er “1.000%” forpligtet til Man United efter kommentarer fra hans agent Mino Raiola at han vil forlade Old Trafford, men han vil helt klart ud. Det vil sandsynligvis ikke ske i januar, men det er bestemt en at se om sommeren, da hans pris fortsætter med at falde, da hans kontrakt nærmer sig udløbsdatoen i sommeren 2022.

Jadon Sancho, Borussia Dortmund, € 120 mio
Forbundne klubber: Man United, Liverpool, Real Madrid

Vingen er Manchester Uniteds primære transfermål, kilder har fortalt ESPN, men hans værdiansættelse viser sig svært at overvinde. Ikke mange klubber er i stand til at underskrive Sancho under et marked, der er påvirket af coronaviruspandemien, så denne vil rumle videre.

Kalidou Koulibaly, Napoli, € 70 mio
Forbundne klubber: Man United, Liverpool, PSG, Inter Milan

Napoli har holdt sig beslutsomt til deres salgspris på trods af stor interesse for Senegal international. Som 29-årig har Koulibaly den erfaring, som mange klubber leder efter på bagsiden, men det kommer til en pris, som ikke mange er i stand til at betale lige nu.

Dayot Upamecano, RB Leipzig, € 60 mio
Forbundne klubber: Manchester United, Man City, Liverpool, Arsenal, PSG, Bayern

En af de øverste unge forsvarere i Europa, Upamecano, er den, de alle ønsker, men med en rapporteret frigivelsesklausul på € 42 mio., Der træder i kraft næste sommer, spiller klubber et ventende spil for at lande den 22-årige.

Paulo Dybala, Juventus, € 80 mio
Forbundne klubber: Man United, Tottenham, Real Madrid, Barcelona, ​​PSG

Dybala kom til Juve i 2015, men har haft en stødende tid for sent med forslag om, at fremadrettet kunne bruges som en vægt i Pogba-aftalen. En ny kontrakt kan blive tilbudt, selvom samtaler med klubben ikke synes at skride frem.

Declan ris, West Ham, € 90 mio
Forbundne klubber: Chelsea, Man United

En af de bedste unge defensive midtbanespillere rundt om, Rice er nu en regelmæssig for klub og land. Den alsidige 21-årige koster dog op til 90 mio. €, og Chelsea er kendte beundrere, hvis de kan få økonomien til at fungere.

Færdige tilbud

Allerede underskrevet og forseglet for at slutte sig til deres nye klubber i starten af ​​januar.

Amad Diallo, Manchester United, € 21 mio

Den 18-årige kantspiller havde kun spillet 25 minutter for Atalanta i Serie A, da United flyttede til at aftale en aftale om sommeren, nu kan han deltage for € 21 mio. plus yderligere € 20 mio. i tilføjelser

Dominik Szoboszlai, RB Leipzig, € 20 mio

FC SalzburgHans imponerende midtbanespiller havde interesse fra f.eks.Bayern, Real Madrid, Milan og Arsenal, men valgte at fortsætte sin karriere i Bundesligaen og tog den rute, der ofte blev brugt af Leipzigs søsterklub. Gebyret på 20 mio. € kunne være et godt køb.

Filip Stevanovic, Manchester City, € 8 mio

Partizan-kanten fangede øjet, da han debuterede i en alder af 16 i december 2018, og City gik ind for at aftale en aftale på € 8 mio., Der inkluderer tilføjelser. EN Serbien U21 international, Stevanovic har masser af potentiale, men kan sendes på udlån resten af ​​denne sæson.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here